fbpx

Strâmtorat financiar la final de lună? Apelează la soluția amanetului auto

amanet flota auto Bucuresti Ilfov
Cum să obții finanțare rapidă pentru proiectele firmei folosind flota auto?
20 iulie 2023
Comisioane amanet auto 2024
Diferențele dintre un credit bancar de nevoi personale și amanetul auto
22 august 2023
Arata tot

Strâmtorat financiar la final de lună? Apelează la soluția amanetului auto

amanet auto

Foarte multe persoane se află în impas financiar la final de lună, iar împrumuturile rapide reprezintă cea mai convenabilă metodă de a ieși din astfel de probleme. Totuși, decizia de a solicita un împrumut ar trebui să se bazeze atât pe aspectele practice, cât și pe propriul instinct. Indiferent de tipul de împrumut pe care doriți să îl solicitați, este important să luați în considerare avantajele și dezavantajele pe care le prezintă.

Amanet auto – opțiunea cu cele mai puține riscuri de a ieși dintr-un impas financiar

Fie că doriți să acoperiți o factură medicală, o rată, o reparație sau doriți să achiziționați un articol care nu suportă amânare, un împrumut acordat de un amanet auto poate fi opțiunea cea mai convenabilă. Practic, împrumutul acordat de amanetul auto este un împrumut garantat cu mașina personală. Pentru a obține un astfel de împrumut, trebuie să urmați o procedură foarte simplă. Va trebui să vă prezentați la sediul amanetului cu mașina personală, ambele sale chei, documentele mașinii și câteva documente personale. Mașina va fi evaluată de către un specialist pentru a se putea stabili suma cu care puteți fi împrumutat. La evaluarea mașinii se va ține cont de anul fabricației, de starea sa de funcționare, de felul în care arată și de eventualele opțiuni cu care este echipată. Puteți obține un împrumut cuprins între 75% și 80% din valoarea mașinii, iar comisioanele de amanet auto sunt rezonabile.
Un astfel de împrumut se acordă pe o perioadă destul de scurtă de timp, deși puteți opta și pentru o perioadă de grație. De exemplu, Gokredit amanet auto acordă un astfel de împrumut pentru o perioadă de 30 de zile, existând și posibilitatea de prelungire cu încă 14 zile. Până la rambursarea împrumutului, mașina va rămâne într-o parcare sigură. Împrumutul acordat de un amanet auto nu prezintă taxe suplimentare sau costuri ascunse. Împrumutatorul va putea obține o sumă echivalentă cu 75-80% din valoarea mașinii cu care a garantat și va trebui să ramburseze acest împrumut, plus un comision unic de amanet, recalculabil la zi. Pe durata celor 30 de zile, împrumutul se poate rambursa parțial sau integral, iar în funcție de suma pe care doriți să o împrumutați, puteți negocia comisionul înainte de semnarea contractului.

Ce avantaje și dezavantaje prezintă împrumutul garantat cu mașina personală?

Principalele avantaje pe care le prezintă un împrumut acordat de un amanet auto se numără rapiditatea și transparența. Puteți obține suma de care aveți nevoie în ziua solicitării, cu un minimum de documente, doar în urma unei evaluări a mașinii și a verificării documentelor. Deoarece nu există costuri ascunse sau taxe suplimentare, împrumutul este foarte sigur. Totuși, singurul risc este acela de a vă pierde mașina în cazul în care nu reușiți să rambursați împrumutul în termenul stabilit prin contract.

Înainte de a solicita orice tip de împrumut, gândiți-vă dacă aveți posibilitatea de a-l achita integral și la timp. Doar asumându-vă datorii gestionabile, puteți ieși din impasul financiar în care vă aflați. În schimb, asumarea unei datorii despre care știți că va fi dificil de plătit vă paote provoca și mai multe daune. Dintre toate tipurile de împrumut, împrumutul acordat prin amanetul mașinii este cel mai lipsit de riscuri, deoarece nu prezintă costuri ascunse și se acordă pe o perioadă scurtă de timp.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?