fbpx

Refinanțare

Dacă ai încheiat un contract de amanetare a autoturismului cu o altă societate și ești în incapacitate de plată, noi te putem ajuta!

Împreună cu un expert al societății noastre vom efectua demersurile în vederea încheierii vechiului contract.

Fără niciun cost suplimentar se va muta autoturismul de la vechiul contractant la sediul fimei noastre și vă garantam un NOU comision MAI MIC!Avantajele refinanțării

Refinantare Amanet Auto

Nevoia unui împrumut poate apărea în momente neașteptate, atunci când resursele proprii nu pot acoperi necesarul de bani. În astfel de situații trebuie luată rapid o decizie și alegerile nu sunt întotdeauna cele mai favorabile pentru tine. Dacă ai ales să-ți iei un împrumut cu garanție auto și nu ești mulțumit de condițiile oferite sau ai ajuns în incapacitate de plată, poți apela la o soluție de tip refinanțare amanet. O astfel de opțiune îți oferă variante mai avantajoase de refinanțare , șansa de a-ți recupera autoturismul și a depăși situația financiară dificilă. GO Kredit, expert amanet auto, asigură, pe lângă produsele de creditare rapidă pentru persoane fizice și juridice, servicii de refinanțare amanet pentru cei care cei care au încheiat un contract de amanetare a autoturismului cu o altă societate și vor o schimbare.

Condiții avantajoase la refinanțare

Reprezentanții GO Kredit te vor asista în toate etapele procedurii de refinanțare amanet pentru autoturismul tau. După evaluarea condițiilor în care ai amanetat mașina, îți vor oferi un nou comision, mai mic, astfel încât costurile tale să scadă. Vei primi si o lună cu comision zero, pentru a te ajuta să te redresezi financiar. Și valoarea creditului poate fi mărită, în cazul în care contractul la cealaltă societate nu s-a făcut la valoarea maximă a mașinii. Dacă accepți noile condiții, un reprezentant GO Kredit se va ocupa de închiderea vechiului contract și te vom ajuta să muți autoturismul de la vechiul contractant la sediul firmei noastre fără costuri suplimentare. Tot procesul de refinanțare amanet la GO Kredit înseamnă costuri zero pentru tine și condiții de finanțare mai avantajoase. Totul se va traduce în costuri mai mici și un efort financiar care poate fi susținut, datorită noilor condiții de creditare, determinând ieșirea din situația dificilă și șansa de a te bucura din nou de mașina ta, în cel mai scurt timp.
Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?