fbpx

Cum să obții finanțare rapidă pentru proiectele firmei folosind flota auto?

amanet auto rapid
Știai că amanetul auto este cea mai rapidă metodă de a obține un împrumut non-bancar?
20 iulie 2023
amanet auto
Strâmtorat financiar la final de lună? Apelează la soluția amanetului auto
22 august 2023
Arata tot

Cum să obții finanțare rapidă pentru proiectele firmei folosind flota auto?

amanet flota auto Bucuresti Ilfov

Dificultățile pe plan financiar sunt resimțite, de multe ori, și de cei care dețin firme mai mici sau mai mari. Adevărata provocare poate fi reprezentată de măsurile pe care le iei pentru a trece cu bine peste aceste dificultăți financiare care pot decide însăși soarta firmei. Obținerea unei finanțări rapide pentru un proiect al firmei poate fi dificilă, uneori chiar imposibilă, însă nu și atunci când ai la dispoziție o soluție sigură și eficientă: amanetul auto. Cum poți obține o finanțare rapidă prin intermediul acestuia? Iată câteva informații utile.

  1. Folosește flota auto a firmei pentru o finanțare rapidă!

Pentru o firmă, soluția de împrumut rapid este, într-adevăr, flota auto de care aceasta dispune. Cum? Pur și simplu, poți amaneta mașinile firmei prin intermediul gokredit.ro, o soluție de finanțare rapidă și sigură pentru momentele în care vei avea nevoie de bani pentru a duce la bun sfârșit proiectele firmei. 

Poți amaneta mașinile pe care le ai în flota firmei, iar pe fiecare dintre acestea poți obține până la 75% din valoare. Iar totul se desfășoară rapid, fără bătăi de cap, fără comisioane ascunse și fără alte riscuri în afară de acelea pe care le vei cunoaște prin contract. 

  1. De ce acte ai nevoie pentru amanetarea mașinilor?

Pentru ca o societate comercială să își poată amaneta mașinile din flotă și să obțină finanțarea dorită, nu este nevoie decât de cartea de identitate a administratorului, de actele societății (CUI, act constitutiv) și de delegație, dacă este cazul. Bineînțeles, pe lângă aceste acte este nevoie de actele mașinii, respectiv de cartea de identitate a autoturismului și de certificatul de înmatriculare, de însuși vehiculul sau vehiculele pe care dorești să le amanetezi și de ambele chei ale acestuia. 

  1. Este un astfel de împrumut sigur?

Nu numai că este vorba despre o finanțare sigură, dar este vorba și de o finanțare rapidă și eficientă. Un astfel de împrumut auto este cu adevărat sigur, pentru că totul are la bază semnarea unui contract ai cărui termeni și condiții sunt cunoscuți de la bun început. Totul este transparent, fără comisioane sau alte taxe ascunse, iar termenul de restituire este cunoscut din momentul semnării contractului. 

Mai mult decât atât, în cazul în care nu poți restitui banii la timp, poți beneficia de o perioadă de grație, apoi de o prelungire a perioadei contractuale, astfel încât să îți poți acoperi nevoile financiare pe care le ai.

foto: pixabay

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?