fbpx

Diferențele dintre un credit bancar de nevoi personale și amanetul auto

amanet auto
Strâmtorat financiar la final de lună? Apelează la soluția amanetului auto
22 august 2023
amanetare auto
Care sunt cerințele pentru a beneficia de un împrumut prin amanetarea mașinii?
19 septembrie 2023
Arata tot

Diferențele dintre un credit bancar de nevoi personale și amanetul auto

Comisioane amanet auto 2024

Persoanele care au nevoie de un împrumut rapid au la dispoziție o varietate de opțiuni de împrumuturi. Decizia de a solicita un împrumut trebuie cântărită foarte bine, deoarece nu există un tip de împrumut care să funcționeze pentru toate persoanele și pentru toate circumstanțele. Printre cele mai populare tipuri de împrumut se numără împrumuturile de nevoi personale și împrumuturile garantate cu propria mașină, acordate de amanetele auto.

Cum funcționează împrumutul de nevoi personale?

Împrumutul personal este o alegere foarte populară atât pentru persoanele cu un istoric financiar impecabil, cât și pentru persoanele care au contractat mai multe tipuri de împrumuturi. Un împrumut de nevoi personale este conceput pentru a vă oferi rapid numerarul de care aveți nevoie, cu termene echitabile de rambursare cuprinse între 12-36 de luni. Prin urmare, creditul bancar de nevoi personale este popular mai ales în rândul celor care preferă să evite împrumuturile pe termen foarte scurt sau în rândul celor care doresc să opteze pentru un credit mai ușor de gestionat. Pe lângă împrumutul care va trebui achitat integral, vor exista dobânzi calculate în funcție de o serie de factori și, posibil, taxe suplimentare. Cererile de împrumut personal sunt aprobate în funcție de o varietate de factori, incluzând istoricul financiar al solicitantului, suma pe care doriți să o împrumutați, cât de ușor de gestionat este împrumutul pentru fiecare solicitant în parte, veniturile și cheltuielile lunare, precum și dovada de identitate.

Multe persoane solicită împrumuturi personale pentru că au nevoie de bani rapid, înainte de ziua lor obișnuită de salariu. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unei facturi neașteptate sau pentru că ceva trebuie reparat sau înlocuit, cum ar fi o mașină. Dacă aveți nevoie de bani rapid, atunci un împrumut personal poate fi una dintre opțiunile de luat în considerare, deoarece astfel de împrumuturi se acordă, în general, destul de rapid.

Cât de recomandat este împrumutul printr-un amanet auto?

Dacă dețineți propria mașină și sunteți dispus să o folosiți drept garanție pentru a solicita un împrumut de la un amanet auto, atunci puteți obține banii de care aveți nevoie chiar în ziua solicitării. Procesul de obținere a unui împrumut garantat cu mașina este foarte simplificat și nu ar trebui să dureze mult, mai ales dacă aveți toate informațiile și documentele necesare la îndemână. Pentru a obține un împrumut garantat cu mașina personală, puteți apela la Gokredit, având siguranța că veți primi banii de care aveți nevoie în cel mai scurt timp.

Spre deosebire de creditul de nevoi personale, procedura de obținere a unui împrumut acordat de un amanet auto prezintă câteva diferențe majore. Va trebui să vă prezentați cu mașina la sediul amanetului pentru a fi evaluată și pentru a se stabili suma cu care puteți fi împrumutat. Puteți primi 75% din valoarea mașinii, însă suma care vi se poate acorda diferă în funcție de anul de fabricație al autovehiculului, de starea sa de funcționare și de facilitățile cu care este echipată. De asemenea, va trebui să vă prezentați cu actele personale, cu documentele mașinii și cu ambele chei. Pe durata împrumutului, mașina va rămâne într-o parcare sigură. Un împrumut tip amanet auto particular se poate achita în termen de 30 de zile și se poate prelungi cu încă 14 zile.

În funcție de suma pe care doriți să o împrumutați, se poate negocia comisionul înainte de semnarea contractului. Nu vor exista taxe suplimentare sau costuri ascunse, ci doar un comision unic de amanet. Împrumutul acordat de un amanet auto este opțiunea ideală dacă aveți nevoie de bani în cel mai scurt timp și aveți siguranța deplină că puteți gestiona un astfel de împrumut.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?