fbpx
salon infrumusetare salon infrumusetare vopsit balayage home decor magazin online web design promovare seo vopsit balayage amenajari piatra piatra online blat bucatarie blaturi bucatarie piatra decorativa curs puericultura curs lamaze curs puericultura scoala de fotbal magazin bijuterii amanet auto amanet auto amanet auto decoratiuni lemn classified ads piese auto albire dentara doctori germani pictura pe haine agentie turism pizzerie online lenjerii pat demolari case intretinere manichiura parfumuri arabesti detailing auto ochelari fara brate haine pentru slabit implant silicoane aparatura laser beauty nails incaltaminte dama incaltaminte dama transport mobila solist vocal firma constructii statuete buddha

Despre noi

Suntem o instituție financiară nebancară ce oferă împrumuturi cu garanție auto, fiind axați totodată pe nevoile clienților. Experiența GO Kredit amanet auto se va reflecta în promptitudinea și seriozitatea cu care te vom ajuta să intri în posesia sumei de bani.

Ce trebuie să faci este să ne contactezi și să îți facem o programare la sediul nostru pentru a face o evaluare cât mai corectă a autoturismului.

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, având un timp de răspuns foarte scurt, iar comisioanele pe care le percepem sunt printre cele mai mici de pe piață.

Nu iți cerem adeverință de venit și nu este necesar să aduci documente justificative pentru modul în care alegi să utilizezi banii.Suntem o echipă dinamică, serioasă și promptă, gata să oferim clienților soluții calitative în funcție de nevoile acestora. Oferim clienților siguranța de care au nevoie pentru autoturismele aduse drept garantie.

La GO Kredit amanet auto, instituție financiară nebancară, contractul se încheie pe loc, împreună cu reprezentanții noștri, având posibilitatea de a studia contractul și documentele pe deplin pentru a vă asigura de corectitudinea datelor. Plata împrumutului se poate efectua rapid, pe loc cu banii cash sau prin transfer bancar în funcție de cerințele clientului.

Contactează-ne, spune-ne care este problema ta și împreună o vom rezolva!

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?