fbpx

Despre noi

Suntem o institu╚Ťie financiar─â nebancar─â ce ofer─â ├«mprumuturi cu garan╚Ťie auto, fiind axa╚Ťi totodat─â pe nevoile clien╚Ťilor. Experien╚Ťa GO Kredit amanet auto se va reflecta ├«n promptitudinea ╚Öi seriozitatea cu care te vom ajuta s─â intri ├«n posesia sumei de bani.

Ce trebuie s─â faci este s─â ne contactezi ╚Öi s─â ├«╚Ťi facem o programare la sediul nostru pentru a face o evaluare c├ót mai corect─â a autoturismului.

Ne adres─âm at├ót persoanelor fizice c├ót ╚Öi persoanelor juridice, av├ónd un timp de r─âspuns foarte scurt, iar comisioanele pe care le percepem sunt printre cele mai mici de pe pia╚Ť─â.

Nu i╚Ťi cerem adeverin╚Ť─â de venit ╚Öi nu este necesar s─â aduci documente justificative pentru modul ├«n care alegi s─â utilizezi banii.Suntem o echip─â dinamic─â, serioas─â ╚Öi prompt─â, gata s─â oferim clien╚Ťilor solu╚Ťii calitative ├«n func╚Ťie de nevoile acestora. Oferim clien╚Ťilor siguran╚Ťa de care au nevoie pentru autoturismele aduse drept garantie.

La GO Kredit amanet auto, contractul se ├«ncheie pe loc, ├«mpreun─â cu reprezentan╚Ťii no╚Ötri, av├ónd posibilitatea de a studia contractul ╚Öi documentele pe deplin pentru a v─â asigura de corectitudinea datelor. Plata ├«mprumutului se poate efectua rapid, pe loc cu banii cash sau prin transfer bancar ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele clientului.

Contactează-ne, spune-ne care este problema ta și împreună o vom rezolva!

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?