fbpx

Știai că amanetul auto este cea mai rapidă metodă de a obține un împrumut non-
bancar?

amanet auto bucuresti
Firma are o lipsă de cash flow? Optați pentru amanetul unei părți a flotei auto
20 iulie 2023
amanet flota auto Bucuresti Ilfov
Cum să obții finanțare rapidă pentru proiectele firmei folosind flota auto?
20 iulie 2023
Arata tot

Știai că amanetul auto este cea mai rapidă metodă de a obține un împrumut non-
bancar?

amanet auto rapid

Ai nevoie de bani, consideri că nu este creditul bancar soluția la care dorești să apelezi pentru moment, dar în același timp nu ai vrea nici să apelezi la rude sau prieteni pentru a face rost de bani? Mai există o soluție la care pot apela cei care dețin o mașină pe care ar vrea și ar putea să o…amaneteze. Într-adevăr, amanetul auto este una dintre cele mai rapide metode de a obține un împrumut non-bancar. Știai de el? Și știi de ce mai poți apela la această soluție?

  1. Obții banii pe loc 

S-ar putea spune despre amanetul auto că este soluția de împrumut cea mai rapidă, pentru că banii sunt obținuți…pe loc. Nu este nevoie decât să mergi cu mașina și cu actele necesare la sediul GO Kredit sau să accesezi pagina online gokredit.ro și vei obține banii instant. Fără timp de așteptare, fără alergare inutilă de la un sediu la altul pentru obținerea unor acorduri sau documente. Pur și simplu vei putea obține până la 75% din valoarea mașinii pe loc. 

  1. Fără drumuri inutile, fără acte suplimentare

Pentru un împrumut de tipul amanet auto nu ai nevoie decât de mașină, de ambele chei ale mașinii și de actele acesteia – talonul și cartea de identitate a autoturismului. Pe lângă acestea, persoanele fizice nu au nevoie decât de cartea de identitate, respectiv de procură în cazul în care este vorba despre o persoană care îl reprezintă pe proprietarul mașinii. Persoanele juridice au nevoie, pe lângă cele menționate mai sus, de actele societății (CUI, act constitutiv) și, dacă este cazul, de delegație. 

După ce te-ai asigurat că ai toate acestea, nu este nevoie să faci decât un singur drum: acela la finalul căruia vei reuși să obții banii de care ai nevoie, cash sau pe card, instant. 

  1. Un împrumut sigur cu posibilitate de prelungire 

Nu numai că nu ai parte de comisioane credit auto ascunse, totul fiind transparent, dar ceea ce face și mai eficient și potrivit acest tip de împrumut este faptul că mașina ta se va afla într-un loc sigur, fiind supravegheată în permanență, iar la finalul perioadei contractuale o vei recupera în aceeași stare în care ai lăsat-o. 

În cazul în care nu vei reuși să returnezi creditul la timp, vei putea beneficia de o perioadă de grație de 14 zile, fără a plăti alte comisioane, iar dacă nici această perioadă nu îți este suficientă, poți prelungi perioada contractuală cu încă 30 de zile.

foto: pixabay

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?