fbpx

Firma are o lipsă de cash flow? Optați pentru amanetul unei părți a flotei auto

amanet auto avantaje
Băncile acordă mai greu credite? Optați pentru amanetul auto
20 iulie 2023
amanet auto rapid
Știai că amanetul auto este cea mai rapidă metodă de a obține un împrumut non-bancar?
20 iulie 2023
Arata tot

Firma are o lipsă de cash flow? Optați pentru amanetul unei părți a flotei auto

amanet auto bucuresti

Cash flow reprezintă suma de bani care intră și iese dintr-o afacere sau dintr-un cont bancar într-un anumit interval de timp, de obicei lunar sau anual. Este o măsură a lichidității și solvabilității unei afaceri și se referă la suma de bani disponibilă după ce au fost efectuate plățile către furnizori, angajați și alte cheltuieli. Un cash flow pozitiv înseamnă că afacerea are suficientă lichiditate pentru a-și plăti facturile și pentru a acoperi alte cheltuieli, iar un cash flow negativ poate indica probleme de lichiditate și solvabilitate.

Cash flow-ul poate fi împărțit în trei categorii: cash flow-ul din operațiuni (din activitatea curentă a afacerii), cash flow-ul din investiții (din investiții în active precum echipamente sau proprietăți) și cash flow-ul din finanțare (din finanțarea afacerii, de exemplu prin împrumuturi sau acțiuni).

Care este soluția pentru o lipsă de cash flow?

Amanetul unei părți a flotei auto se referă la procesul prin care proprietarul unei afaceri care deține mai multe vehicule împrumută bani de la o companie de amanet în schimbul dreptului de a utiliza aceste vehicule ca garanție pentru împrumut. Proprietarul flotei auto primește o sumă de bani cash în schimbul dreptului de a pune o parte din flotă în amanet și va trebui să restituie banii împrumutați plus dobânzi și taxe într-un anumit termen.

Acest tip de amanet este de obicei utilizat de către companii care au nevoie de bani rapid, dar care nu doresc să vândă vehiculele din flota auto pentru a-și asigura capitalul de lucru. În plus, acest tip de amanet poate fi o opțiune pentru companiile care nu îndeplinesc criteriile pentru a obține un împrumut bancar tradițional. Prin amanetarea flotei auto, proprietarul afacerii își poate păstra activul și poate continua să folosească vehiculele pentru a-și desfășura activitatea, în timp ce obține capitalul necesar pentru a-și finanța alte nevoi de afaceri.

La cine poți apela?

GoKredit.ro este o companie fintech românească care oferă servicii de comparare și intermediere pentru credite și împrumuturi rapide. Platforma lor online permite utilizatorilor să compare ofertele de credite de la diferite instituții financiare și să aplice pentru un amanet auto online în doar câteva minute. Serviciile GoKredit.ro includ:

  • Compararea ofertelor de credite de la diferite instituții financiare;
  • Calcularea și afișarea costului total al creditului;
  • Aplicarea online pentru un credit și primirea ofertelor personalizate;
  • Asistență pentru obținerea creditului și consultanță financiară.

O ieșire pozitivă din cash flow poate indica faptul că o companie are o gestiune bună a numerarului, cheltuielile fiind controlate și gestionate eficient, iar veniturile sunt suficiente pentru a acoperi aceste cheltuieli.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?