fbpx

Băncile acordă mai greu credite? Optați pentru amanetul auto

Împrumutul de tip amanet auto:
Împrumutul de tip amanet auto: când este cazul să apelezi la el?
19 iulie 2023
amanet auto bucuresti
Firma are o lipsă de cash flow? Optați pentru amanetul unei părți a flotei auto
20 iulie 2023
Arata tot

Băncile acordă mai greu credite? Optați pentru amanetul auto

amanet auto avantaje

În general, pandemia COVID-19 a afectat semnificativ capacitatea băncilor de a acorda credite. În multe cazuri, băncile au crescut criteriile de eligibilitate pentru a reduce riscul de neplată. De asemenea, în contextul incertitudinii economice, băncile au devenit mai prudente în a acorda credite și în a-și gestiona riscurile financiare. Mai mult, schimbările legislative și reglementările din ultimii ani au făcut ca procesul de acordare a creditelor să fie mai riguros și să necesite mai mult timp și documentație din partea solicitantului.

Ce reprezintă amanetul auto?

Amanetul auto este o soluție financiară prin care proprietarii de autovehicule pot obține un împrumut de bani utilizând mașina lor ca garanție. În schimbul mașinii, proprietarul primește o sumă de bani care trebuie returnată împreună cu dobânzile și alte costuri aferente. După finalizarea plății, proprietarul își primește mașina înapoi. Amanetul auto poate fi o opțiune utilă pentru cei care au nevoie urgentă de bani, dar nu pot obține un împrumut de la o bancă sau de la alte instituții financiare din diferite motive. Amanetul auto poate fi de asemenea o opțiune atractivă pentru cei care nu doresc să-și vândă mașina, dar au nevoie de bani pentru o perioadă scurtă de timp. GoKredit oferă împrumuturi în valoare de până la 70% din valoarea de piață a mașinii și cu o perioadă de rambursare de până la 90 de zile. Procesul de evaluare și eliberare a împrumutului este rapid și eficient, astfel încât proprietarii de mașini pot obține bani într-un timp foarte scurt.

De ce să optezi pentru amanetul auto?

GoKredit este o societate de amanet auto care oferă servicii de împrumut rapid, bazat pe amanetarea vehiculelor. Prin intermediul GoKredit, proprietarii de mașini pot obține o sumă de bani pentru o perioadă limitată de timp, în schimbul amanetării mașinii. Procesul de amanetare a unui vehicul implică următorii pași:

  • Proprietarul vehiculului aduce mașina la sediul societății de amanetare și prezintă documentele necesare (certificatul de înmatriculare, talonul mașinii și actul de identitate);
  • Personalul societății de amanetare evaluează starea și valoarea mașinii și stabilește suma de bani pe care o poate acorda ca împrumut;
  • Proprietarul semnează un contract de amanet în care sunt specificate termenii și condițiile împrumutului;
  • După ce contractul este semnat, proprietarul primește banii împrumutați în numerar sau prin transfer bancar;
  • Vehiculul este păstrat în siguranță în timpul perioadei de împrumut, iar proprietarul îl poate recupera la sfârșitul termenului de rambursare.

Beneficiile amanetului auto includ accesul rapid la fonduri și faptul că proprietarul mașinii poate continua să folosească vehiculul în timp ce împrumutul este în desfășurare. Optarea pentru amanetul auto sau refinanțare amanet mașină constituie o soluție față de momentul în care banca acordă mai greu credite.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?