fbpx

Documente necesare pentru a amaneta masina

amanet auto
Cauti un amanet masini in Bucuresti?
10 august 2020
amanet auto bucuresti
Care sunt actele necesare pentru amanet auto?
30 octombrie 2020
Arata tot

Documente necesare pentru a amaneta masina

acte necesare amanet auto

Aparitia unor situatii urgente de ordin financiar si lipsa banilor pentru rezolvarea acestora, sunt din ce in ce mai intalnite, iar gasirea unor solutii de imprumut cat mai eficiente si rapide este primordiala. Si pentru ca la institutiile bancare ai de parcurs un proces birocratic lung si anevoios, cu solicitari numeroase de acte, declaratii si documente justificative, tot mai multi romani practica amanetarea bunurilor personale, considerand-o cea mai rapida varianta. Daca in cazul bancilor, timpul de asteptare poate fi de o saptamana – doua, sau mai mult, in cazul unui amanet auto, tot procesul de acordare al unui imprumut se rezuma la maxim 60 de minute.

Cel mai des se practica amanetara bijuteriilor, insa, recent, romanii aleg si varianta in care isi amaneteaza autoturismul, sau alt tip de autovehicul.

Ce inseamna amanetarea unei masini?

Un amanet auto iti poate acorda un imprumut de pana la 75% din valoarea masinii cu doar cateva acte necesare. Primul pas este evaluarea autoturismului. Cu un singur apel catre amanetul auto, vei afla valoarea autoturismului si valoarea creditului pe care il poți împrumuta pe loc. Urmeaza apoi sa te deplasezi cu automobilul la sediul amanetului pentru incheiera contractului si pentru a preda amanetului auto actele necesare.

Ce acte iti solicita un amanet auto?

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, GoKredit iti ofera imprumut rapid pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea extinderii cu alte 14 zile in cazul neprezentarii la expirarea contractului.

Pentru a fi eligibil de un imprumut trebuie sa dovedesti dreptul de proprietate asupra masinii, asadar trebuie sa fii proprietarul in acte al masinii, sau daca masina este cumparata pe firma, trebuie sa fii proprietarul firmei respective.

Daca esti persoana fizica si vrei sa apelezi la un amanet auto, ai nevoie de buletin, cartea de identitate a masinii si talonul acesteia (certificatul de inmatriculare) si nu in ultimul rand de ambele chei ale autoturismului.

Daca esti persoana juridica, pe langa actele amintite mai sus, mai ai nevoie si de stampila institutiei, dar si de actul constitutiv al companiei sau firmei si bineinteles cele doua chei ale masinii.

Desi putine, toate aceste acte necesare amanet auto sunt extrem de importante pentru ca fara ele nu se poate incheia contractul de imprumut.

Odata stabilite toate detaliile, iar ambele parti sunt de acord cu valoarea imprumutului, atunci tot ce ramane de facut este semnarea contractului de amanet valabil o perioada de 30 de zile cu posibilitatea de prelungire cu 14 zile, sau de vanzare a autoturimului. GoKredit iti ofera posibilitatea de a veni oricand cu posibili clienti pentru o vizionare, direct in parcul auto unde masina ta este parcata pe perioada contractului si de o vinde.

Apeleaza la serviciile GoKredit chiar acum si profita de cea mai rapida forma de creditare de pe piata!

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?