fbpx

Cauti un amanet masini in Bucuresti?

acte necesare amanet auto
Documente necesare pentru a amaneta masina
29 septembrie 2020
Arata tot

Cauti un amanet masini in Bucuresti?

amanet auto

Pentru obtinerea unei sume de bani in cel mai scurt timp, amanetarea unor bunuri proprii ramane una dintre solutiile rapide din ce in ce mai solicitate. De la bijuterii, dispozitive electronice, telefoane, electrocasnice si pana la autoturisme, procesul de amanetare iti permite accesarea unui imprumut in situatii de urgenta, atunci cand timpul si datoriile pun presiune pe tine sau afacera ta.

O practica mai rar intalnita in Romania, amanetul auto implica, asa cum spune si numele procesului, amanetarea propriei masini. Daca detii un autoturism si doresti sa faci rost de o suma de bani imprumut, poti apela la o institutie nebancara care practica astfel de servicii.

Amanetul de masini GoKredit poate sa-ti ofere un astfel de imprumut! Gata sa ofere clientilor solutii calitative in functie de nevoile acestora, GoKredit se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, avand un timp de raspuns foarte scurt, iar comisioanele percepute sunt printre cele mai mici de pe piata.

Amanet masina – cea mai simpla metoda de finantare rapida pentru persoane fizice si juridice

Intr-o perioada in care institutiile bancare acorda tot mai greu un imprumut, un amanet masina este varianta simplificata de a accesa un credit rapid adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

La GoKredit, acest tip de imprumut vine cu numeroase avantaje: formalitati minime documentatie minima si banii pe loc, iar procesul de acordare a creditului de acest gen este foarte simplu. Un credit cu garantie auto se incheie de regula pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de refinantare, pentru cei care nu pot returna la timp suma imprumutata, de pana la 14 zile.  

Unul dintre avantajele majore ale unui credit cu garantie auto, este faptul ca intri pe loc in posesia banilor, in functie de valoarea masinii amanetate, oferindu-i astfel statutul de credit cu aprobare imediata.

Pentru stabilirea imprumutului acordat, in evaluarea autoturimului, se vor lua in calcul brandul masinii, anul de fabricatie, aspectul, cat si gradul de intretinere.

La incheierea contractului, dupa restituirea imprumutului si a comisionului, masina iti va fi returnata in aceeasi stare in care a fost predata. In cazul in care solicitantul nu poate achita creditul pana la terminarea contractului si dupa perioada de refinantare, amanetul auto iti ofera posibilitatea vanzarii autoturismului.

Cauti cel mai apropiat amanet masini din Bucuresti? Acum ai toate motivele sa iei in calcul, posibilitatea de a apela la un amanet auto. Apeleaza la serviciile GoKredit si solicita cel mai rapid imprumut. Fii sigur ca masina ta ramane in siguranta, iar tu iti poti rezolva orice problema.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?