fbpx

Care sunt actele necesare pentru amanet auto?

acte necesare amanet auto
Documente necesare pentru a amaneta masina
29 septembrie 2020
amanet auto
Amanet auto Bucuresti – Nu accepta refuzul bancilor – Lasa-ti masina si pleaca cu banii
19 noiembrie 2020
Arata tot

Care sunt actele necesare pentru amanet auto?

amanet auto bucuresti

In cazul unei urgente financiare, putine sunt variantele pe care le ai pentru a obtine pe loc o suma importanta de bani. Una dintre aceste optiuni poate fi un amanet auto. Masina ta poate fi cea mai buna garantie, fie ca esti o persoana fizica sau o entitate juridica. In plus fata de accesul rapid la finantarea dorita, un alt avantaj important la un amanet auto, acte necesare putine, contribuie la rezolvarea rapida a situatiilor financiare delicate, pe termen scurt.

Nu va fi nevoie de drumuri in plus la diverse institutii pentru a obtine adeverinte, stampile sau extrase. In lista de acte necesare amanet auto se afla documente uzuale, aflate la indemana proprietarului. Doar in cazul in care acesta nu poate fi prezent, va fi nevoie de realizarea unei procuri notariale de reprezentare.

Cand vine vorba de lista de acte necesare amanet auto, persoane fizice care se adreseaza pentru un imprumut pe termen scurt la GoKredit au nevoie de urmatoarele documente:

– Cartea de identitate a proprietarului

– Procura pentru reprezentatul proprietarului (daca este cazul)

– Cartea de identitate a autoturismului

– Talonul (certificatul de inmatriculare)

Solicitantul trebuie sa vina si cu ambele chei ale masinii.

Daca toate documentele sunt in regula, se evalueaza autoturismul, se propune un imprumut care poate merge pana la 75% din valoarea masinii, se semneaza contractul si solicitantul poate primi banii numerar in cateva minute sau prin transfer bancar.

Lista de acte necesare amanet auto persoane juridice la GoKredit cuprinde:

– Actul de identitate al administratorului societatii comerciale

– Actele firmei (CUI, act constitutiv)

– Delegatie de serviciu (daca este cazul)

– Stampila firmei

– Cartea de identitate a autovehiculului

– Talonul (certificatul de inmatriculare)

Si in acest caz este necesar ca ambele chei ale masinii sa fie predate.

Avantaje imediate pentru tine

Cu cateva acte necesare, amanet auto poate fi raspunsul cel mai avantajos la nevoia de finantare. GoKredit iti propune pana la 75% din valoarea autoturismului, pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire cu inca 14 zile. Ai un cost unic, fara comisioane ascunse, bani pusi la dispozitie imediat si flexibilitate in returnarea creditului. Iar daca te decizi sa vinzi masina intre timp, GoKredit faciliteaza vizionarile din partea potentialilor clienti direct in parcul auto, unde masina este pastrata in siguranta pe toata durata contractului.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?