fbpx

Amanet auto Bucuresti – Nu accepta refuzul bancilor – Lasa-ti masina si pleaca cu banii

amanet auto bucuresti
Care sunt actele necesare pentru amanet auto?
30 octombrie 2020
amanet masina auto
Amanet auto pareri – ce apreciaza cel mai mult clientii la un amanet auto
14 decembrie 2020
Arata tot

Amanet auto Bucuresti – Nu accepta refuzul bancilor – Lasa-ti masina si pleaca cu banii

amanet auto

Intr- o piata si intr-un context in care este tot mai dificil si mai complicat de accesat un imprumut de la institutiile bancare, iar presiunea si impasul financiar nu-ti permit asteptarea unui timp indelungat pentru diverse aprobari si intocmirea de dosare stufoase, tot ce poti face este sa te reorientezi rapid catre alte solutii, care sa iti aduca suma de bani necesara, in timp util. O buna optiune o reprezinta un amanet auto.

Stiai ca tot mai multe persoane fizice si juridice apeleaza la o casa de amanet auto? Formalitatile minime, actele solicitate si obtinerea banilor pe loc, fac din aceasta optiune, o solutie mai avantajoasa de imprumut pe termen scurt, deoarece asa poti obtine in mod rapid si facil necesarul de bani.

Nu stii ce sa faci cand bancile te refuza? GoKredit spune da!

Institutiile bancare solicita de cele mai multe ori numeroase dovezi de venit, un dosar curat in biroul de credit, dar si numeroase drumuri pentru semnarea actelor.

Insa daca nu-ti permiti sa astepti sau nu indeplinesti toate conditiile impuse de banci, un amanet auto este o solutie avantajoasa atunci cand ai nevoie urgent de bani pentru o perioada relativ scurta de timp. Cu siguranta vei gasi un amanet auto in Bucuresti disponibil non-stop, deci poti apela la acesta cu incredere, indiferent de ora sau de zi.

Vii cu masina si pleci cu banii!

Unul dintre avantajele unui amanet auto este procesul rapid de acordare a sumei de bani. La GoKredit acordam pana la 75% din valoarea autoturismului in mai putin de o ora de cand ne-ai contactat. Cu un singur apel, iti oferim toate informatiile necesare si iti facem o evaluare a autoturismului pe care doresti sa-l oferi drept garantie, urmand ca, ulterior, sa te asteptam la sediu pentru a semna contractul si a preda actele necesare.

Un alt avantaj al unui amanet auto il reprezinta valoarea comisionului, care este fixa si nu fluctueaza, astfel ca tu sa stii de la inceput exact ce suma pe care o ai de inapoiat pana la incheierea contractului.

Iti recomandam sa compari si sa analizezi fiecare amanet auto din Bucuresti si sa alegi o companie sigura specializata pe acest serviciu. Astfel, vei scapa de posibilele riscuri si vei beneficia doar de avantaje. Vei avea garantia unui comision unic stabilit clar in contract, pastrarea masinii in siguranta, paza 24h/24, fara alte comisioane sau clauze ascunse.

In concluzie, ai toate motivele sa iei serios in calcul, la nevoie, posibilitatea de a apela la un amanet auto, atunci cand esti in impas financiar..

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?