fbpx

Amanet auto pareri – ce apreciaza cel mai mult clientii la un amanet auto

amanet auto
Amanet auto Bucuresti – Nu accepta refuzul bancilor – Lasa-ti masina si pleaca cu banii
19 noiembrie 2020
go kredit amanet auto
GoKredit – amanet auto in zona centrala
29 ianuarie 2021
Arata tot

Amanet auto pareri – ce apreciaza cel mai mult clientii la un amanet auto

amanet masina auto

In ultimii ani au aparut pe piata tot felul de solutii avantajoase pentru cei care au nevoie urgent de bani pentru o perioada scurta de timp, iar pe lista celor care ofera astfel de de solutii regasim si serviciile unui amanet masina auto, care iti ofera bani in schimbul unei garantii cu masina. Acest tip de serviciu se adreseaza oricarei persoane fizice sau juridice, procesul de obtinere a banilor fiind unul simplificat, eficient si intr-un timp scurt – acestea fiind beneficiile importante ale acestui tip de serviciu.

De ce apeleaza oamenii la serviciile unei case de amanet auto?

Acest tip de imprumut vine cu o multime de avantaje de care clientii pot profita la maximum. Majoritatea apreciaza rapiditatea cu care pot obtine suma de bani de care au nevoie, de aceea o casa de amanet auto este disponibila non stop, putand sa o contactezi indiferent de ora sau de zi.

Si pentru ca iti poti rezolva situatiile urgente atat de repede, nici nu vei avea nevoie de prea multe documente in vederea obtinerii imprumutului, ci trebuie doar sa dovedesti dreptul de proprietate asupra masinii. Asadar, daca esti persoana fizica ai nevoie doar de buletin, cartea de identitate a masinii si talonul acesteia, iar daca esti persoana juridica si masina este cumparata pe firma, trebuie sa fii proprietarul firmei respective. Cele mai multe case de amanet auto nu cer adeverinta de venit si nici documente justificative pentru modul in care alegi sa folosesti suma de bani imprumutata.

Desi poate parea un inconvenient pentru cei a caror activitate zilnica depinde de existenta unui autoturism, pe durata contractului de amanet auto, e posibil sa pierzi posesia ei, dar nu si proprietatea ei, pentru ca exista doar cateva case de amanet auto fara deposedare. In conditiile in care nu mai poti returna suma imprumutata si vrei sa valorifici la maxim valoarea autoturismului ce a constituit garantia imprumutului tau la casa de amanet auto, il poti pune in vanzare, mergand cu potentiali cumparatori pentru vizionari. In urma vanzarii autoturismului, vei putea achita catre casa de amanet auto suma imprumutata si comisionul datorat.

In general, oamenii au incredere in serviciile unui amanet auto in primul pentru siguranta oferita autoturismului. Masina cu care se garanteaza este dusa intr-un parc auto al amanetului si pastrata in bune conditii. La GoKredit autoturismul este preluat si depozitat in parcarea interioara din incinta centrului expozitional Romexpo, cel mai important centru expozitional din Bucuresti, acolo unde masina va avea un loc de parcare dedicat si se afla sub atenta observatie a agentilor de paza care monitorizeaza locatia.

Desi nu exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste activitatea unei case de amanet, este intotdeauna indicat sa verificati parerile si altor clienti, dar si daca amanetul auto are autorizatie de functionare.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?