fbpx

GoKredit – amanet auto in zona centrala

amanet masina auto
Amanet auto pareri – ce apreciaza cel mai mult clientii la un amanet auto
14 decembrie 2020
amanet auto go kredit
Care sunt conditiile necesare pentru a lasa masina in amanet
16 februarie 2021
Arata tot

GoKredit – amanet auto in zona centrala

go kredit amanet auto

Exista inca multe persoane care cred ca singura solutie pentru urgentele financiare ramane imprumutul bancar, insa exista multe alte optiuni, printre care si creditul cu garantie auto, rapid si sigur. Imprumutul cu masina poate deveni o optiune fiabila pentru cei care au nevoie de o suma de bani intr-un timp foarte scurt, iar pentru cei care cauta o casa de amanet de incredere, GoKredit, amanet auto Bucuresti iti garanteaza servicii profesionale de top si garanția obtinerii banilor de care ai nevoie rapid și avantajos. Acest tip imprumut se poate realiza mai usor decat te astepti.

Cum functioneaza o casa amanet auto?

Cand amanetezi un autoturism, iei un imprumut folosind bunul tau, drept garanție, iar suma de bani iti este oferita in urma unei evaluari a masinii personale.

La GoKredit, amanet auto in sectorul 1, mașina ta va fi inspectata de catre un agent de vanzari. Marca, modelul, anul si starea vor fi evaluate si utilizate pentru a determina valoarea autoturismului tau.

Casa de amanet auto iti va oferi suma de bani asupra careia ati cazut de acord, cash sau sub forma de cec. Dupa semnarea contractului vei primi suma de bani solicitata, urmand ca autoturismul sa fie preluat de amanet. Aceasta este dusa intr-un parc auto unde va fi fotografiata interior-exterior pentru a se nota starea la momentul predarii. Pe toata perioada creditului, maşina este pazită si supravegheata cu ajutorul camerelor video. La finalul contractului, dupa rambursarea totala a creditului, casa de amanet auto va inapoia proprietarului masina in aceeasi stare in care a lasat-o.

Go Kredit, amanet auto aproape de tine!

In cazul unei case de amanet, locatia joaca un rol important deoarece clientii au nevoie de acces rapid la serviciile dorite.

Ce primesti daca alegi serviciile GoKredit, casa de amanet Bucuresti? In primul rand iti ofera pana la 75% din valoarea masinii pe care o aduci la evaluare, in funcție de an de fabricație, echipare și aspect. Procedura se face in baza unei programari și dureaza foarte putin.

Insa, principalul avantaj este locatia, GoKredit fiind situat in cea mai buna zona a capitalei, pentru ca orice client sa aiba acces rapid la serviciile sale. Singurul amanet auto din Piata Presei care ii ofera autoturismului tau loc de parcare dedicat in parcarea interioară din incinta centrului expozițional Romexpo, agenti de paza si sisteme video de monitorizare a locatiei, pentru ca tu sa stai linistit. Serviciile de depozitare pe toata durata contractului sunt asigurate în mod gratuit de GO Kredit.

In concluzie, tot mai multe persoane afla care sunt beneficiile unui imprumut de la o casa de amanet auto, principalul avantaj fiind ajutorul financiar oferit imediat, rapid si sigur, care te poate ajuta in recastigarea controlului financiar.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?