fbpx

Nu te împrumută nimeni, iar băncile cer prea multe documente? Dacă ai mașină personală o poți amaneta un timp

amanet auto
Ai dificultăți de cash flow la sfârșit de lună? Amanetul auto al flotei firmei te scoate din încurcătură
9 noiembrie 2023
masini la amanet
Amanetul auto este o soluție simplă și rapidă de finanțare
9 noiembrie 2023
Arata tot

Nu te împrumută nimeni, iar băncile cer prea multe documente? Dacă ai mașină personală o poți amaneta un timp

GOKredit.ro - credit cu masina

Există, într-adevăr, o soluție eficientă și extrem de rapidă atunci când te afli într-o situație financiară dificilă și nu găsești nicio soluție de împrumut. Dacă nici prietenii, nici familia nu te pot ajuta cu un împrumut, iar un împrumut bancar consideri că nu este o soluție din cauza documentelor numeroase pe care ți le solicită, ai șansa de a obține banii de care ai nevoie prin intermediul serviciului de amanet auto. Iată care sunt lucrurile importante pe care trebuie să le iei în considerare în acest sens.

Cum funcționează amanetul auto

Amanetarea mașinii personale este ușor de realizat, iar serviciile oferite de amanetul auto GoKredit sunt extrem de eficiente. Pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesară parcurgerea unor pași simpli.

Înainte de toate, se va realiza o evaluare a mașinii de către specialiștii agenției de amanet, astfel încât să fie stabilită valoarea acesteia. În funcție de această valoare va fi stabilită prin contract suma pe care o poți primi.

Urmează prezentarea documentelor necesare, respectiv documentele personale și documentele mașinii și cheia. În funcție de agenția de amanet documentația necesară poate varia.

Odată ce mașina a fost evaluată, iar documentele au fost verificate, nu rămâne decât să primești banii în schimbul mașinii. Perioada de împrumut este limitată, aceasta fiind stabilită prin contract.

Există riscuri asociate serviciului de amanet auto?

Ca în orice domeniu, există și anumite riscuri asociate, iar în ceea ce privește amanetul auto acestea se pot referi la costurile asociate sau la riscul de pierdere a mașinii.

Costurile asociate se referă la dobânda aferentă perioadei contractuale – este important să înțelegi de la început care sunt costurile asociate și cum pot afecta acestea suma totală pe care va trebui să o returnezi.

În ceea ce privește riscurile, cel de a te afla în imposibilitatea de a returna împrumutul este unul dintre cele mai mari. Dacă nu vei reuși să faci acest lucru, vei pierde mașinile amanetate. Asigură-te că ești conștient de acest risc și că ai un plan eficient, bine stabilit, pentru a returna împrumutul la timp.

Este important să iei în considerare alternativele pe care le ai la dispoziție înainte de a amaneta mașina, însă în cazul în care consideri că aceasta este cea mai bună soluție pentru tine nu uita să tratezi totul cu maximă atenție și seriozitate, evitând astfel eventualele riscuri.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?