fbpx

Firma are probleme de cashflow? Încearcă soluția amanetării flotei auto

amanet auto
Când nimeni nu te împrumută, amanetarea mașinii poate să te scoată din încurcătură
11 octombrie 2023
amanet auto
Ai dificultăți de cash flow la sfârșit de lună? Amanetul auto al flotei firmei te scoate din încurcătură
9 noiembrie 2023
Arata tot

Firma are probleme de cashflow? Încearcă soluția amanetării flotei auto

banca-credit-imprumut-masina

Majoritatea firmelor întâmpină la un moment dat probleme de cashflow. Fie se află la început de drum, fie competiția este deosebit de acerbă, fie din orice alte motive, aspectul financiar a avut de suferit. Amanetarea flotei auto este o soluție foarte rapidă și convenabilă pentru a ieși dintr-un impas financiar.

Pentru a nu rata oportunități mari de dezvoltare și extindere, pentru a evita alte probleme financiare și mai grave și pentru a câștiga timp în care vă puteți pune din nou afacerea pe picioare, amanetarea flotei auto este o opțiune de luat în considerare. În comparație cu un împrumut tradițional, un amanet auto impune mai puține reguli și accelerează obținerea împrumutului de care aveți nevoie.

Cum funcționează un împrumut garantat cu flota auto a companiei?

O agenție de amanet auto ca GoKredit oferă persoanelor juridice împrumuturi garantate, care permit utilizarea proprietăților personale ca garanție. Dacă vă aflați în situația de a împrumuta bani, dar doriți să evitați împrumuturile tradiționale sau cu un card de credit, atunci amanetul auto poate fi alternativa perfectă. Un astfel de împrumut este ușor de obținut și puteți rambursa banii în orice etapă pe parcursul contractului, existând posibilitatea de a rambursa banii și mai repede decât prevede contractul.

Prin amanet auto firmă vă împrumutați în funcție de valoarea activului, situația financiară fiind mai puțin importantă. Adesea, un împrumut acordat de un amanet auto este mai accesibil, mai avantajos și mult mai rapid în comparație cu alte tipuri de împrumuturi. Trebuie doar să urmați câteva formalități minime, să vă prezentați la amanet cu câteva documente și să permiteți specialistului să evalueze flota auto cu care vă garantați împrumutul. În general, evaluarea flotei are loc într-un timp scurt și, în urma acestei evaluări, puteți primi până la 75% din valoarea mașinii.

Cu un împrumut acordat de un amanet auto, devine foarte ușor să vă deblocați afacerea, să ieșiți din impasul financiar și să continuați să vă cuceriți obiectivele. Veți beneficia de costuri mici pentru împrumutul pe care îl doriți, având un comision pentru mașini amanetate calculabil la zi. Pe lângă flota auto a firmei, mai puteți garanta împrumutul cu ATV-uri, cu utilaje și utilitare, cu dube, autocare, camioane, dar și cu alte vehicule folosite în agricultură sau în construcții. Vă puteți folosi de echipamentele în care ați investit pentru a rezolva rapid problemele financiare.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?