fbpx

Ce faci când ai nevoie rapid de bani și băncile nu îți dau credit?

credit-amanet-auto-imprumut-conditii
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale celor care apelează la un amanet auto pentru un împrumut
18 octombrie 2022
amanet auto
Amanet auto ce iti ofera imprumut rapid 2023
17 decembrie 2022
Arata tot

Ce faci când ai nevoie rapid de bani și băncile nu îți dau credit?

banca-credit-imprumut-masina

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli urgente, băncile nu îți dau credit, și te-ai hotărât să îți amanetezi mașina? Merită să știi că dacă vei apela la o instituție nebancară pentru a obține un împrumut auto, vei obține banii de care ai nevoie în urma unei evaluări profesioniste a vehiculului.

Un împrumut auto – soluția eficientă atunci când băncile nu îți dau credit

Persoanele care nu au o solvabilitate adecvată sau nu pot demonstra venituri adecvate optează adesea pentru așa-numitul împrumut auto, care este oferit, de exemplu, de instituții nebancare, precum Gokredit

Unii oameni apelează și la serviciile diferitelor tipuri de case de amanet, care oferă numerar rapid. Cu toate acestea, merită să știi că într-o casă de amanet vei obține o ofertă mult mai proastă decât prin contractarea unui credit auto de la instituții de credit profesionale.

Un credit auto poate fi solicitat atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice, iar banii se vor primi imediat după semnarea contractului. Indiferent de caz, mașina nu va fi folosită deloc pe toată perioada contractuală, dar aceasta va trebui lăsată în parcul auto al instituției, unde va fi sigilată, supravegheată și păzită 24/7.

În situația în care nu vei putea achita împrumutul auto și nici perioada de amânare de 14 zile nu este suficientă și vei decide că o soluție mai bună va fi vânzarea vehiculului, este posibil să faci acest lucru direct din parcarea instituției.

Valoarea de piață a mașinii – cum evaluează instituțiile nebancare un vehicul?

La lăsarea mașinii în parcarea instituției nebancare, trebuie să ții cont de faptul că probabil va fi evaluată profesional și poți primi un pasiv de până la 75% din valoarea vehiculului.

Acest lucru se datorează în primul rând faptului că instituțiile de creditare care oferă credite auto angajează doar profesioniști care sunt responsabili pentru evaluarea vehiculului la suma corespunzătoare – astfel încât clientul să nu se simtă înșelat. 

La o casă de amanet vei primi mult mai puțin, căci aici, angajații se bazează în primul rând pe oameni disperați care au nevoie să obțină bani rapid pentru diverse cheltuieli bruște și neașteptate.

Cel mai important lucru este valoarea și starea mașinii gajate. În astfel de instituții, cum ar fi Go Kredit, menționată mai sus, poate constitui singura garanție pentru împrumut. Merită să știi că luând un împrumut auto (chiar și cu o mașină uzată), poți obține o sumă foarte mare. 

În plus, dacă vei decide să refinanțezi creditul al o altă societate, acest lucru este de asemenea posibil fără a se percepe nici un comision sau poți chiar să creditezi valoarea maximă a mașinii, dacă nu ai făcut asta la semnarea contractului.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?