fbpx

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Go Kredit, denumita S.C CREDIT STATION SRL, J/40/8756/2020, RO 42833880, are sediul social in Bulevardul Lacul Tei nr. 1-3.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.gokredit.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Tot conținutul site-ului www.gokredit.ro aparține exclusiv S.C CREDIT STATION S.R.L

Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site fără acordul scris al SC CREDIT STATION S.R.L. este interzisă fiind protejate de legea dreptului de autor.

Toate materialele postate pe acest site incluzând toate articolele, textele, imaginile, logo-urile și design-ul aparțin autorilor lor și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce le revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin Go Kredit si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Go Kredit. Contractul de prestari servicii incheiat intre Go Kredit si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

Go Kredit poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Go Kredit nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Go Kredit nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

S.C. Credit Station S.R.L nu încurajează actele infracționale, în sensul că nu primim în garanție obiecte furate ci doar obiecte pentru care se face dovadă prin acte că sunt proprietetea clientului. La încheierea contractului de împrumut cu amanet, debitorul trebuie să prezinte un act de identitate, cartea de identitate a autoturismului, talon (certificat de înmatriculare), ambele chei iar în cazul societăților comerciale mai sunt necesare și: CUI, Act constitutiv, Stampilă.
La prelungirea contractului de împrumut cu amanet se poate prezenta orice persoană, nu numai titularul contractului, fără a fi necesară împuternicire prealabilă.
Restituirea bunului amanetat se face în momentul achitării împrumutului și a comisionului aferent până la data retragerii. Retragerea bunurilor amanetate poate fi efectuată doar de titularul contractului, care trebuie să prezinte obligatoriu un act de identitate (buletin sau carte de identitate, pașaport, permis auto).

Pentru a retrage bunurile amanetate de către altă persoană decât titularul contractului este necesar ca, la momentul încheierii contractului de împrumut, acesta să împuternicească o altă persoană să retragă în numele lui și pentru el bunurile amanetate; persoana împuternicită va putea efectua retragerea doar dacă prezintă un act de identitate.

În caz de nerestituire a împrumutului și neachitarea integrală a comisionului convenit prin contract până la îndeplinirea perioadei de grație de 14 zile după termenul scadent, debitorul împuternicește creditorul să valorifice bunurile amanetate, în numele lui și pentru el la prețul stabilit de firmă, preț ce va fi cel puțin egal cu suma împrumutată plus comisionul aferent până în momentul vânzării la care se adaugă comisionul aferent vânzării, stabilit în funcție de timpul și cheltuielile făcute până în momentul vânzării cu obiectul amanetat la care se mai adaugă și reparațiile efectuate obiectului amanetat în vederea vânzării;

La încheierea unui contract de amanet auto-moto trebuie îndeplinite următoarele condiții: Persoane fizice:
-numai proprietarul autovechiculului (sau împuternicitul acestuia pe bază de procură specială notarială) are dreptul să semneze contractul de amanet;
-trebuie să depună: talonul vehiculului în original, cartea de identitate în original, copie după buletinul de identitate.
-vehiculul va fi parcat în parcarea privată păzită a societății, iar cheile vor fi predate creditorului.

Persoane juridice :
-numai administratorul firmei, cu o împuternicire și din partea celorlalți administratori dacă există
-trebuie să depună: actul constitutiv al societății, certificat de înregistrare, ștampila societății, buletinul de identitate al administratorului, talonul vehiculului în original, cartea de identitate a vehiculului și ambele chei.

Evaluarea bunurilor amanetate

Evaluarea bunurilor amanetate se face de către operatorul de amanet al societății noastre după verificarea bunului amanetat și în funcție de calitatea, vechimea, gradul de uzură, prețul real al pieții la care se poate valorifica într-un timp scurt. După evaluarea bunului, după ce clientul este de acord cu prețul evaluării și după încheierea formalitatiilor contractuale și predarea bunurilor amanetate clientul primește suma convenită în contract.

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Go Kredit nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care Go Kredit considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile Go Kredit prevazute in acest document. Go Kredit isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului www.gokredit.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse

Conditii de utilizare a site-ului

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al GO Kredit. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

Materiale transimse prezentului site

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de GO Kredit in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

Limitarea raspunderii

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. GO Kredit este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca GO Kredit a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?