fbpx

Cum poți să folosești mașina proprietate personala pentru a obține un credit auto?

amanet auto
Înțelegerea amanetării mașinii și a beneficiilor unui amanet auto
7 august 2022
Amanetul auto este soluția
Te confrunți cu probleme financiare? Amanetul auto este soluția pentru tine
29 septembrie 2022
Arata tot

Cum poți să folosești mașina proprietate personala pentru a obține un credit auto?

cine face credit auto

Mașina pe care o deține o persoană fizică sau juridică poate fi și o sursă sigură pentru obținerea unui împrumut rapid. Deși nu este un lucru cunoscut de toată lumea, autovehiculele pot reprezenta obiecte de valoare care pot fi amanetate în vederea obținerii unor credite auto pe perioade determinate. Întreg procesul este sigur, iar obținerea banilor necesari se realizează nu numai rapid, ci și extrem de eficient.

Amanetul auto – o soluție sigură pentru obținerea unui credit auto
Ce implică procesul de amanetare auto? Este la fel de simplu și în acest caz ca în orice altă situație de amanetare – la fel cum se procedează pentru amanetarea unor bijuterii sau telefoane, de exemplu, se procedează și pentru amanetarea unei mașini, cu precizarea că evaluarea se realizează în funcție de aspecte specifice, iar sumele obținute în urma împrumutării de acest fel sunt printre cele mai avantajoase, mai ales dacă este vorba despre mașini de mare valoare. Cum trebuie să procedeze clientul pentru obținerea unui credit auto? Pur și simplu face dovada deținerii unui autovehicul – așadar este nevoie de actele acestuia, dar și de ambele chei, apoi face o programare pe gokredit.ro în vederea unei evaluări a mașinii. După ce mașina a fost evaluată, nu mai este nevoie decât de semnarea contractului, iar în cel mult câteva ore, se poate obține până la 75% din valoarea mașinii în numerar.

Cine poate face un credit auto?
Răspunsul este intuitiv: oricine deține o mașină și poate face dovada deținerii acesteia, are șansa de a contracta un credit auto. Pentru că, într-adevăr, nu este nevoie de alte acte, hârtii și drumuri inutile de făcut între instituții pentru a obține împrumutul rapid de care oricine poate avea nevoie la un moment dat din diverse cauze. După stabilirea termenilor contractuali, mașina va rămâne în depozitul creditorului, însă aceasta rămâne în deplină siguranță, în parcări păzite, acoperite.

Care sunt beneficiile obținute printr-un credit auto?
Creditul auto se poate obține extrem de ușor, prin parcurgerea unor pași simpli, ușor și rapid de realizat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale împrumutului de tip amanet auto este tocmai acesta: rapiditatea de obținere a banilor necesari pentru satisfacerea unor nevoi urgente. Mai mult decât atât, nu este nevoie de respectarea unor condiții greu de îndeplinit, nici de drumuri suplimentare sau de o documentație stufoasă. Este nevoie, pur și simplu, de deținerea unei mașini, respectiv a titlului de proprietate și a cheilor acesteia, de stabilirea unei întâlniri în vederea unei evaluări, iar împrumutul este gata obținut.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?