fbpx
amanet auto
Protejați-vă investiția în mașină cu ajutorul unui amanet auto
22 septembrie 2021
amanet auto cu parcare
Amaneteaza-ti masina si iti oferim parcare gratuita
23 septembrie 2021
Arata tot

Cauti un amanet auto?

Amanet auto GoKredit, un împrumut auto care se plătește automat

Amanet auto gokredit este un nou tip de împrumut auto care se plătește automat. Cu Amanet auto, vă puteți bucura de libertatea de a conduce fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la plata din nou a mașinii.

Atunci când aveți nevoie de bani rapid pentru o urgență financiară, o modalitate de a obține bani rapid este un împrumut de amanet auto de la o casă de amanet auto. Obținerea unui împrumut de amanet este rapidă, ușoară și fără complicații, în comparație cu încercarea de a vă vinde singur mașina sau de a obține un împrumut tradițional printr-o bancă sau o uniune de credit. Oricine se poate califica pentru un împrumut de amanet, atâta timp cât este:

* Să aibă cel puțin 18 ani. * Sa fie rezident al statului. * Să aibă o sursă de venit verificabilă. * Să aibă un permis de conducere valabil.

Înainte de a vă grăbi la cea mai apropiată locație a casei de amanet pentru vehicule, este o idee bună să vă asigurați că ați citit următoarele ce trebuie și ce nu trebuie să faceți pentru a vă amaneta propriul vehicul. Acest lucru vă va ajuta să verificați dacă aveți totul în ordine, astfel încât să nu existe întârzieri în obținerea banilor.Obțineți mai multă valoare pentru mașina dvs. uzată

Ce trebuie să faceți pentru a vă amaneta vehiculul

Găsiți titlul mașinii dumneavoastră. Veți avea nevoie de titlul original al mașinii dumneavoastră pentru a obține un împrumut de amanet pentru vehiculul dumneavoastră. Copiile nu sunt acceptate. Dacă nu vă puteți găsi titlul de proprietate al mașinii, puteți comanda unul de la Departamentul de Vehicule cu Motor din Colorado. Verificați dacă titlul de proprietate al mașinii dumneavoastră este clar și liber. Nu puteți avea alte împrumuturi pe vehiculul dumneavoastră pentru a obține un împrumut de amanet. Dacă aveți deja un împrumut, acesta va trebui să fie achitat mai întâi. Dacă împrumutul inițial pentru mașină este achitat, dar nu v-ați actualizat titlul, va trebui să aduceți scrisoarea de la creditor care arată că este eliberat de titlul mașinii. Nu uitați să aduceți permisul de conducere. Va trebui să dovediți că sunteți rezident în Colorado, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este să prezentați permisul de conducere. De asemenea, permisul trebuie să fie valabil. Aduceți cu dumneavoastră ultimele câteva luni de taloane de plată.

Pentru a verifica dacă aveți venitul disponibil pentru a rambursa împrumutul de amanet, va trebui să prezentați un venit verificabil. Taloanele de salariu reprezintă această dovadă. Aduceți o listă de referințe personale. Este posibil să vi se ceară să furnizați între trei și cinci referințe personale, inclusiv numele, adresele și numerele de telefon de contact ale acestora. Aduceți cu dumneavoastră informații despre locul de muncă. Va trebui să știți adresa și numărul de telefon, precum și numele șefului dumneavoastră. Curățați-vă vehiculul. Pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună valoare și cea mai bună ofertă de împrumut, faceți-vă timp pentru a vă detalia mașina. Asigurați-vă că sunteți proprietarul legal al vehiculului. O casă de amanet auto are obligația legală de a verifica dacă sunteți proprietarul legal al oricărei mașini pe care doriți să o vindeți sau să o amanetați.

Știți cât de mult doriți să împrumutați. Veți fi întrebat cât de mult doriți să împrumutați pentru împrumutul de amanet. Nu trebuie să împrumutați suma oferită pentru autovehiculul dumneavoastră; puteți solicita o sumă mai mică dacă doar de asta aveți nevoie. Evaluați-vă singur vehiculul. Merită să vă faceți o idee despre cât valorează mașina dumneavoastră înainte de a vizita o casă de amanet auto. Citiți toate documentele și contractul de amanet auto înainte de a semna. Este important să înțelegeți cât timp aveți la dispoziție pentru a rambursa împrumutul și cât de mult va trebui să plătiți. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, acesta este momentul să le puneți. Odată ce contractul este semnat, sunteți obligat să respectați termenii și condițiile acestuia.

Asigurați-vă că vă achitați împrumutul de amanet la timp. Dacă doriți să evitați comisioanele și/sau dobânzile suplimentare, ar trebui să depuneți toate eforturile pentru a achita împrumutul până la data scadentă. Făcând acest lucru, veți primi, de asemenea, vehiculul înapoi mai repede. Profitați de alte vehicule pe care le puteți amaneta pentru bani. Unele case de amanet vor accepta rulote, bărci, motociclete și alte tipuri de vehicule ca garanție pentru un împrumut de amanet auto.Ce nu trebuie să faceți pentru a vă amaneta vehiculul

Ce nu trebuie să faceți pentru a vă amaneta vehiculul

Nu vă așteptați să obțineți un împrumut de amanet și să vă conduceți mașina acasă. Un împrumut de amanet auto vă obligă să vă lăsați vehiculul la casa de amanet până la rambursare. În acest timp, amanet auto vă va parca mașina într-o locație sigură, unde va fi păstrată în siguranță. Nu vă așteptați să obțineți valoarea totală de revânzare pentru vehiculul dumneavoastră. Casele de amanet pentru vehicule nu vă vor oferi întreaga valoare de revânzare la un împrumut de amanet.

Mai degrabă, acestea vă aprobă un procent din valoarea vehiculului, pe baza stării vehiculului și a sumei pe care vă puteți permite să o rambursați, care se bazează, de obicei, pe valorile en-gros. Nu vă așteptați să obțineți o sumă uriașă pentru vehicule mai vechi sau vehicule în stare proastă. Valoarea mașinilor scade cu cât vehiculul este mai vechi sau când este în stare proastă. Dacă aveți un vehicul mai vechi sau unul care este în stare proastă, este foarte recomandat să contactați direct casa de amanet auto și să întrebați dacă îl puteți folosi pentru a obține un împrumut de amanet. Nu credeți toate lucrurile rele pe care le-ați auzit despre împrumuturile de amanet și casele de amanet. Cei mai mulți oameni au temeri că vor fi înșelați, dar nu este cazul. Casele de amanet sunt puternic reglementate de numeroase reglementări, statute și legi federale, de stat și locale. Majoritatea caselor de amanet sunt afaceri oneste care oferă ajutor atunci când aveți nevoie de bani rapid.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?