fbpx

Cauți o linie de finanțare rapidă pentru compania ta? Te-ai gândit la amanetul auto al flotei firmei?

amanet auto
De ce unii oameni se tem de amanetul autoturismului personal sau al firmei?
12 iunie 2024
amanetare auto
Este vara și ți-ai dori o vacanță în străinătate, dar bugetul nu îți permite? Optează pentru amanetul mașinii pe termen limitat
10 iulie 2024
Arata tot

Cauți o linie de finanțare rapidă pentru compania ta? Te-ai gândit la amanetul auto al flotei firmei?

amanet flota firma

În climatul economic actual, găsirea unor soluții rapide și eficiente de finanțare poate fi esențială pentru menținerea și dezvoltarea unei afaceri. Fie că ești un antreprenor la început de drum sau administrezi deja o companie stabilită, fluxul de numerar poate reprezenta o provocare constantă. În astfel de situații, soluțiile tradiționale de finanțare, cum ar fi împrumuturile bancare, pot fi greu accesibile sau pot necesita mult timp pentru aprobare. Aici intervine o alternativă eficientă și rapidă: amanetul auto al flotei firmei tale.

Amanetul auto este un tip de împrumut garantat prin mașinile pe care le deține firma ta. Practic, predai temporar vehiculele către casa de amanet, iar în schimb primești suma de bani necesară pentru finanțarea afacerii tale. După rambursarea împrumutului, mașinile sunt returnate. Acest tip de finanțare poate fi ideal pentru companiile care dețin o flotă auto și au nevoie urgentă de capital.

Avantajele Amanetului Auto pentru Firme

 1. Acces Rapid la Finanțare: Procesul de evaluare și aprobare este mult mai rapid comparativ cu un împrumut bancar tradițional. În unele cazuri, poți primi banii în aceeași zi în care ai depus cererea.
 2. Fără Verificare Riguroasă a Creditului: Multe case de amanet nu impun o verificare strictă a istoricului de credit, ceea ce poate fi benefic pentru firmele cu scoruri de credit mai puțin favorabile.
 3. Fără Garanții Suplimentare: Mașinile din flota companiei tale sunt folosite ca garanție, astfel încât nu trebuie să ipotechezi alte bunuri.
 4. Flexibilitate în Rambursare: Majoritatea caselor de amanet oferă opțiuni flexibile de rambursare, permițându-ți să alegi un plan care se potrivește cel mai bine situației tale financiare.
 5. Continuarea Utilizării Mașinilor: Unele servicii de amanet permit continuarea utilizării vehiculelor chiar și pe durata împrumutului, asigurând astfel continuitatea activității afacerii tale.

Cum Funcționează Procesul?

 1. Evaluarea Vehiculelor: Primul pas implică evaluarea mașinilor din flota firmei tale. Acest proces este rapid și transparent, bazat pe criterii clare precum starea vehiculului, anul de fabricație și modelul.
 2. Acordarea Împrumutului: Pe baza valorii estimate a vehiculelor, casa de amanet va oferi o sumă de bani. Aceasta poate fi între 50% și 80% din valoarea de piață a mașinilor.
 3. Semnarea Contractului: După acceptarea ofertei, se va semna un contract care detaliază termenii și condițiile împrumutului.
 4. Rambursarea Împrumutului: Împrumutul trebuie rambursat conform termenilor stabiliți în contract. După rambursare, vehiculele sunt returnate în posesia firmei tale.

Când să alegi amanetul auto?

Amanetul auto poate fi o soluție excelentă în diverse situații, cum ar fi:

 • Necesitatea urgentă de capital de lucru pentru a acoperi cheltuielile curente sau pentru a profita de oportunități de investiții pe termen scurt.
 • Consolidarea datoriilor: Un împrumut garantat poate ajuta la consolidarea și reducerea costurilor de finanțare.
 • Finanțarea unor proiecte de dezvoltare: Extinderea sau diversificarea afacerii tale fără a aștepta luni întregi pentru aprobarea unui credit bancar.

Amanetul auto al flotei firmei tale reprezintă o soluție rapidă, flexibilă și accesibilă pentru obținerea finanțării necesare. Este o alternativă viabilă la metodele tradiționale de creditare, oferind avantaje clare pentru afacerile care au nevoie de capital rapid. Înainte de a lua o decizie, asigură-te că ai analizat toate opțiunile disponibile și că ai înțeles pe deplin termenii și condițiile oferite de casa de amanet.

Dacă firma ta se confruntă cu provocări financiare sau dorește să se extindă, nu ezita să explorezi această opțiune.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?