fbpx

Cât de mare este comisionul la amanetarea mașinii și cât de repede se acordă?

Ce este amanetul auto
Ce este de fapt amanetul auto și cum poate lucra în favoarea ta?
18 iulie 2023
amanet auto sigur
Este sigur amanetul auto? Care sunt principalele temeri?
19 iulie 2023
Arata tot

Cât de mare este comisionul la amanetarea mașinii și cât de repede se acordă?

amanet auto bucuresti

Nu poți lua o hotărâre finală în ceea ce privește eficiența unui împrumut de tip amanet auto dacă nu știi care sunt comisioanele pe care acesta le implică sau cât de repede vei obține banii. De fapt, aceste două aspecte sunt și cele mai importante în opinia multor persoane, iar la final vei putea declara că sunt și principalele avantaje oferite de un astfel de împrumut. Iată câteva dintre informațiile pe care dorești să le cunoști cu privire la acest tip de împrumut.

De ce acte ai nevoie pentru amanetarea mașinii?

Știai că amanetarea mașinii este, din punct de vedere al actelor de care ai nevoie, cea mai eficientă formă de împrumut? Nu ai nevoie decât de actele de proprietate ale mașinii – talonul și cartea de identitate a acesteia, de cartea ta de identitate, de cheile mașinii și de însuși obiectul amanetării, mașina.

În cazul persoanelor juridice este nevoie, în plus, de actele societății și de ștampilă. Nu este nevoie nici de adeverințe de venit, nici de alte documente care să ateste calitatea de angajat sau altele.

Care sunt comisioanele practicate de firmele de amanet auto?

De regulă, pentru amanetarea unei mașini vei primi până la 75% din valoarea acesteia, iar comisioanele de amanet auto vor varia între 0.1% și peste 20%, funcție de politica firmei de creditare sau de perioada de amanetare. La GoKredit vei avea parte de un comision unic de la 0.1%, iar contractul se va încheia pe 30 de zile sau pe o perioadă extinsă.

În cazul în care vei restitui banii mai devreme, comisionul se va recalcula la zi, iar dacă nu vei reuși să restitui banii la timp, vei putea beneficia de o prelungire a perioadei contractuale.

Pentru a ști cu siguranță care sunt termenii contractuali, respectiv ce comision se aplică și care este timpul de restituire a împrumutului și recuperare a mașinii amanetate este recomandat să citești cu atenție fiecare informație din contractul pe care îl vei semna. Acesta reprezintă garanția unui împrumut sigur.

Cât de repede poți primi banii?

Din punct de vedere al timpului de așteptare a banilor, împrumutul de tip amanet auto este cel mai rapid și cel mai eficient. De ce? Pentru că banii se primesc pe loc, fie cash, fie prin transfer bancar, în funcție de preferințele pe care le are clientul.

Iar întreg procesul este cât se poate de simplu și rapid: vei merge la sediul firmei pentru o evaluare a mașinii, va fi încheiat contractul semnat de ambele părți, mașina va rămâne în posesia firmei, iar tu vei primi banii.

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?