fbpx

Amanet auto Bucuresti ofera cel mai bun comision in 2022

amanet auto
Amaneteaza-ti masina in 2022 la GoKredit cel mai mare amanet auto din Romania
20 ianuarie 2022
amanet auto
Cum funcționează amanetul auto?
2 august 2022
Arata tot

Amanet auto Bucuresti ofera cel mai bun comision in 2022

amanet auto

Amanet auto cu comisioane de pana la 75% din valoarea masinii

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să iți facem o programare la sediul nostru, pentru a te credita rapid folosind doar autoturismul dvs. si cateva documente ce vor ramane in baza noastra de date la amanetul auto GoKredit.

Vino cu autoturismul propriu la sediul GoKredit și primești pe loc banii de care ai nevoie!


Îți garantăm securitate absolută asupra mașinii tale în parcarea interioară din incita Romexpo, cel mai important centru expozițional din București!

Pentru beneficiarii serviciului de amanet auto Bucuresti, Go kredit ofera creditare rapida non stop pentru detinatorii de masini din:

  • Amanet auto Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6)
  • Localitatile limitrofe Bucurestiului ( Popesti Leordeni, Otopeni, Magurele, Voluntari, Pipera, Bragadiru, Buftea, Chitila, Pantelimon)
  • Judetele limitrofe ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Alexandria, Ialomita)
amanet auto

Protejați-vă investiția în mașină cu creditul auto

Atunci când ai o nevoie urgentă de bani, obținerea unui credit se poate face și apelând la amanetul nostru auto. Acest tip de finanțare cu garanție auto permite obținerea unui împrumut echivalent cu un anumit procent din valoarea mașinii. Pentru a avea acces la bani nu este nevoie să prezinți adeverințe de venit și nici documente prin care să justifici cum vei utiliza împrumutul.

Amanet Auto GoKredit

GO Kredit este o instituție financiară nebancară (IFN) cu experiență în oferirea de împrumuturi prin produse de tip amanet mașină, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. În cazul în care vrei să schimbi un contract de amanetare a autoturismului făcut la o altă societate, GO Kredit oferă refinanțare în condiții foarte avantajoase. Fiind cel mai mare amanet auto din Bucuresti cu posibilitatea ridicarii banilor pe loc. Condițiile de creditare excelente, comisioanele transparente și printre cele mai mici de pe piață, experiența echipei GO Kredit care te va ajuta în fiecare dintre etapele evaluarii și contractării creditului dorit. Iți vom asigura servicii profesionale de top și garanția obținerii banilor de care ai nevoie rapid și avantajos.

Ce primești dacă alegi să te împrumuți prin GoKredit?

La GO Kredit primești până la 75% din valoarea mașinii pe care o aduci la evaluare, în funcție de an de fabricație, echipare și aspect. Procedura se face în baza unei programări și durează foarte puțin. Vii cu autoturismul la sediul GO Kredit și primești banii de care ai nevoie pe loc, cash. Fie că ești persoană fizică sau juridică, în cazul unui amanet mașină ai nevoie doar de câteva documente și ambele chei ale mașinii. Sunt acceptate la amanet nu doar autoturisme ci și motociclete, ATV-uri, utilaje, camioane, autoutilitare, iar în cazul firmelor, în plus, flote auto, dube, autocare și alte vehicule folosite în agricultură și construcții.

amanet auto gokredit

Ce primesti daca iti amanetezi masina?

După semnarea contractului primești banii solicitați, iar autoturismul este preluat de GO Kredit și depozitat în parcarea interioară din incinta centrului expozițional Romexpo. Una dintre cele mai importanți IFN-uri care oferă servicii de amanet auto în București îți va păstra mașina în cele mai bune și sigure condiții.

GO Kredit cu aprobare rapida

Va avea loc de parcare dedicat, agenți de pază și sisteme video de monitorizare a locației, pentru ca tu să stai liniștit. Serviciile de depozitare pe toată durata contractului sunt asigurate în mod gratuit de GO Kredit. În cazul în care ajungi în imposibilitate de plată și vrei să îl vinzi, vei avea acces oricând la autoturism cu posibili clienți.

0786 330 328

0786 330 329

Evaluare autoturism

Suna și află valoarea creditului pe care il poți împrumuta pe loc!

Experiența societății noastre se va reflecta în promptitudinea și seriozitatea cu care te vom ajuta să intrii în posesia sumei de bani de care ai nevoie. Fiind cel mai mare amanet auto, masina ta este garantia noastra.

Negociere și contract

Poți negocia comisionul în funcție de suma propusa pentru creditare. Contractul se va semna la sediul nostru.

Încasarea creditului

După semnarea contractului veți primi bani numerar pe loc. Toată operațiunea dureaza 15 min!

Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?