fbpx

Amanet auto GO Kredit

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să iți facem o programare la sediul nostru, pentru a te credita rapid folosind doar autoturismul dvs.

Vino cu autoturismul propriu la sediul GoKredit și primești pe loc, banii de care ai nevoie!


Îți garantăm securitate absolută asupra mașinii tale în parcarea interioară din incita Romexpo, cel mai important centru expozițional din București!

Amanet Auto GoKredit

Atunci când ai o nevoie urgentă de bani, obținerea unui credit se poate face și apelând la un amanet auto. Acest tip de finanțare cu garanție auto permite obținerea unui împrumut echivalent cu un anumit procent din valoarea mașinii. Pentru a avea acces la bani nu este nevoie să prezinți adeverințe de venit și nici documente prin care să justifici cum vei utiliza împrumutul. GO Kredit este o instituție financiară nebancară (IFN) cu experiență în oferirea de împrumuturi prin produse de tip amanet mașină, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. În cazul în care vrei să schimbi un contract de amanetare a autoturismului făcut la o altă societate, GO Kredit oferă refinanțare în condiții foarte avantajoase. Condițiile de creditare prin amanet auto, comisioanele transparente și printre cele mai mici de pe piață, experiența echipei GO Kredit care te va ajuta în fiecare dintre etapele evaluarii și contractării creditului dorit îți asigură servicii profesionale de top și garanția obținerii banilor de care ai nevoie rapid și avantajos.

Ce primești dacă alegi să te împrumuți prin amanet mașină

La GO Kredit primești până la 75% din valoarea mașinii pe care o aduci la evaluare, în funcție de an de fabricație, echipare și aspect. Procedura se face în baza unei programări și durează foarte puțin. Vii cu autoturismul la sediul GO Kredit și primești banii de care ai nevoie pe loc, cash. Fie că ești persoană fizică sau juridică, în cazul unui amanet mașină ai nevoie doar de câteva documente și ambele chei ale mașinii. Sunt acceptate la amanet nu doar autoturisme ci și motociclete, ATV-uri, utilaje, camioane, autoutilitare, iar în cazul firmelor, în plus, flote auto, dube, autocare și alte vehicule folosite în agricultură și construcții. Contractul cu GO Credit se încheie pe o perioadă de 30 de zile, cu opțiune de prelungire cu încă 14 zile. Nu există costuri ascunse, doar un comision unic de amanet auto, transparent și recalculabil la zi. Împrumutul se poate restitui parțial sau integral, oricând pe durata celor 30 de zile. În funcție de suma propusă pentru creditare, poți negocia comisionul înainte de semnarea contractului.
După semnarea contractului primești banii solicitați, iar autoturismul este preluat de GO Kredit și depozitat în parcarea interioară din incinta centrului expozițional Romexpo. Una dintre cele mai importanți IFN-uri care oferă servicii de amanet auto în București îți va păstra mașina în cele mai bune și sigure condiții. Va avea loc de parcare dedicat, agenți de pază și sisteme video de monitorizare a locației, pentru ca tu să stai liniștit. Serviciile de depozitare pe toată durata contractului sunt asigurate în mod gratuit de GO Kredit. În cazul în care ajungi în imposibilitate de plată și vrei să îl vinzi, vei avea acces oricând la autoturism cu posibili clienți.

Despre noi

Suntem o instituție financiară nebancară ce oferă împrumuturi cu garanție auto, fiind axați totodată pe nevoile clienților.

Experiența societății noastre se va reflecta în promptitudinea și seriozitatea cu care te vom ajuta să intrii în posesia sumei de bani de care ai nevoie.

Mai multe

Pentru finanțarea persoanelor fizice prin amanet auto în București, GO Kredit solicită următoarele documente, care trebuie prezentate la evaluarea acesteia:

În cazul firmelor care vor să obțină finanțare pe termen scurt prin amanet mașină, în București trebuie ca reprezentanții acestor entități să se prezinte cu următoarele:

Păstrarea autoturismului tău în siguranță

GO Kredit asigură accesul rapid și sigur la împrumuturi prin amanet auto, furnizând banii de care ai nevoie în cele mai avantajoase condiții, fără costuri ascunse și fără birocrație.
Online chat
1
Contacteaza-ne!
Cu ce va putem ajuta?